fbpx

Детски кът

Разполагаме с весел детски кът, където най-малките ни гости могат да се насладят на безкрайни забавления, докато родителите им са се отдали на заслужена почивка.

В него сбъдваме детски мечти за неуморни игри и приключения!.

Детска стая: Едно от любимите места на малчуганите е цветната ни детска стая, в която могат да се забавляват часове наред. Докато Вие се наслаждавате на освежаващ коктейл край басейна на хотел Мирамар, Вашите деца ще се впуснат във весели игри, ще намерят нови приятели и ще развиват своите умения.

Детска площадка: На разположение на най-малките ни гости е външна детска площадка с катерушки и пързалки. Там децата могат да се забавляват от сърце и да открият нови приятели. Зоната е обезопасена, затова Вие спокойно може да си почивате и да събирате тен, докато наблюдавате как малчуганите си играят.

Детска част на външния басейн: Забавленията при нас са безкрайни. За малките любители на водата сме изградили плитка детска зона, напълно съобразена с нуждите на децата. Докато те плуват, играят и се забавляват, Вие може да се насладите на заслужен релакс.

Специално детско меню: След дългите, забавни игри, малките палавници ще имат нужда от нещо вкусно. Ресторантът на хотел Мирамар предлага специално детско меню, което ще задоволи и най-капризния детски вкус.

Хотел Мирамар**** - едно истинско райско кътче за децата и техните родители!